Dosyalar

Turuncu Bayrak, Gıda İsrafının Önlenmesi konulu panel

65

Gıda israfının önlenmesi ve gıdanın korunması amacıyla yapılan çalışmalara doğrudan katkı sağlamak, bu konuda farkındalık oluşturmak için geliştirilen, gıda dostu sistemin uygulama süreçleri gıda üretimi, işlenmesi, depolanması, satışı, sunumu tüketimi ve gıda ile ilgili verilen her türlü hizmeti kapsayan bir sistem bütünü olan Turuncubayrak organizasyonunda ve derneğimizin katkılarıyla  12 Nisan 2019 Cuma günü 10.00-13.00 saatleri arasında Gardenia Otel’de  “Turizm Tesislerinde Gıda İsrafını Önleme ve Bilinçlendirme” adlı panel gerçekleştirilecektir.  Panele tesislerin yetkili, özellikle  mutfak  ve servis departmanlarında üst ve orta düzey yetkili çalışanların katılımı beklenmektedir.

“Turizm Tesislerinde Gıda İsrafını Önleme ve Bilinçlendirme”

Panel Programı:

Tarih: 12 Nisan 2019 Cuma

Saat:  10.00-13.00 saatleri arası

Yer:    Gardenia Otel

           Adres:Saray Mah. Güzelyalı Cad. No:34 07400 Alanya

Panel Programı:

Gıda İsrafını Önleme ve Bilinçlendirme Programı/Ali AKGÜN

Burhan SİLİ /ALTİD Başkanı

Gıda Hijyeni ve Gıda Güvenliği / Prof.Dr.Nevzat ARTIK (Ankara Üni.)

Gıda Kaybı /Prof.Dr. Tansel ŞİRELİ (Ankara Üni.)

Gıda Dostu Otel / Özge Kaynak (Çeşme Ilıca Resort)

Turuncu Bayrak /Mesut Akgül (TUBA Eğitim Koord.)

Kübra Yüzüncüyıl (Sakarya Üni)



Gıda İsrafının önlenmesi

  • (2,41 MB)